Siirry sisältöön

Tutustu ihastuttavaan saaristokylään Barösundiin 

Barösund on kaunis kylä Inkoossa, keskellä saaristoa. Tämä paikka on erinomainen kohde sekä lyhyille päiväretkille että pidemmille vierailuille. Barösundissa voit viettää aktiivisia arkipäiviä tai rentouttavia viikonloppuja nauttien kauniista ympäristöstä tai herkullisista aterioista eri ravintoloissa. 

Paljon kävijöitä Barösundissa.

Barösund tunnetaan kauniista luonnostaan, jossa on metsiä, kallioita ja rauhallisia vesistöjä. Tämä tekee siitä ideaalisen paikan ulkoiluun, kuten vaellukseen, veneilyyn, melontaan ja kalastukseen. Barösundissa on useita hienoja vaellusreittejä, joilla voit nauttia sekä metsä- että rannikkoympäristöstä. Bjursissa on ulkoilualue ja ympäri vuoden avoinna oleva leirintäalue. 

Barösundissa on loistavat vedet suppailuun.

Veneily on Barösundissa erittäin aktiivista. Saarien suojassa olevat vedet tekevät alueesta erinomaisen kalastusalueen, jossa voit pyytää muun muassa ahventa ja haukea. 

Melonta on myös suosittu merellinen aktiviteetti, jonka kautta pääset nauttimaan Barösundin kauniista luonnosta ja tutkia lukuisia saaria ja luotoja. Maalla on myös monia urheilumahdollisuuksia kokeiltavaksi. Walhallassa voit pelata padelia, treenata ulkokuntosalilla tai pelata tennistä. Täydellistä niille, jotka haluavat liikkua.

Loistopaikka pikku hikitauolle.

Ulkoilupäivän jälkeen on mukava rentoutua hyvän ruoan ja juoman parissa. Barösundissa on useita miellyttäviä ruokailupaikkoja. Ravintola Scola on suosittu ravintola, joka tarjoaa kausipainotteista lähiruokaa aina kun mahdollista. Magazinet on viihtyisä kahvila, joka tarjoaa kevyempiä aterioita, ja Villa Sofia Café on viehättävä kahvila, josta löydät hyvää kahvia ja leivonnaisia.

Ravintola Scola näkyy upeasti mereltä.

Barösunds Boden on pieni kyläkauppa, josta löytyy kaikki tarvittava, kuten päivittäistavaroita, lähiruokaa, paikallisia vihanneksia sekä polttoainetta ja kaasua. Barösundin Bodenista voi myös löytää lahjoja sekä aikuisille että lapsille, ja sieltä löytyy myös postikortteja. Inkoon apteekin lääkekaappi sijaitsee myös täältä. 

The Barö on korkealuokkainen hotelli, joka sijaitsee keskellä kaunista saaristoa. Täällä voit todella rentoutua ja nauttia luonnosta. Hotelli tarjoaa monia hauskoja aktiviteetteja ja palveluita, kuten spa ja sauna, sekä rentouttavia hierontoja. Aktiivisemmille vieraille tarjolla on kajakkeja ja SUP-lautoja lainattavaksi, ja voit myös pyöräillä kauniissa luonnossa. Hotellin ravintola tarjoaa herkullista ruokaa, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. 

The Barö hotelli & The Berg ravintola.

Barösund on täydellinen saari pyöräilyyn, joten vuokraa pyörä tai tuo oma pyöräsi ja tutustu alueeseen näin. Barösundiin on myös helppo tulla sekä autolla että veneellä. Voit ajaa sinne ja ottaa lautan tai saapua omalla veneellä tai taksiveneellä. 

Lossi ajaa 10-20 minuutin välein.

Barösund on upea paikka, joka yhdistää kauniin luonnon ja modernit mukavuudet. Haluatpa sitten rentoutua, ulkoilla tai oppia lisää alueesta, Barösund tarjoaa jokaiselle jotakin. Vieraile Barösundissa ja koe unohtumaton elämys saaristossa.