Siirry sisältöön

Nuorena Inkoossa: Hauskanpitoa ja työntekoa 

Miten nuoret Inkoolaiset viettävät aikaansa? Nuorena degerbyläisenä ja kunnan harjoittelijana haluan kertoa nuorten 20–30-vuotiaiden aikuisten arjesta Inkoossa. Kuntamme nuoret aikuiset todella tietävät, miten elää täyttä elämää. Työstressi lomittuu täällä ihaniin vapaa-ajanaktiviteetteihin tavalla, joka tekee jokaisesta päivästä hyvin toimivan seikkailun. Seuraavassa kerron hieman nuorten aikuisten tavallisimmista harrastuksista Inkoossa.   

Olen Heli, kunnan kesäharjoittelija kesällä 24.

Oleskelu merellä tai saaristossa on suosittu tapa nauttia vapaudesta Inkoossa. Nuoria näkee usein vesiskootterin tai veneen ohjaimissa nauttimassa aurinkoisista päivistä. Vesiretkellä voi rentoutua, nauraa ja vain olla.   

Ei ole mitään parempaa kuin saaristossa oleminen.

Terveellisyys on tärkeää monille inkoolaisille. Kuntosali täyttyvät ihmisistä, jotka hikoilevat pois päivän stressin, nostavat painoja ja juoksevat matolla. Treeni kasvattaa lihaksia ja siitää saa energiaa ja iloa. 

Kesän mukana Inkooseen rantautuvat myös kesätapahtumat! Inkoo täyttyy elämästä ja vilinästä ja nuoria näkee kaikkialla. Aivan kuin kunta muuttuisi yhdeksi suureksi kokoontumispaikaksi, jossa kaikki tuntevat kaikki ja jossa on mahdotonta pitää ikävää. 

Minä, Heli, nautin työpäivästä Inkoon päivillä.

Töitäkin on tietenkin paiskittava! Useimmat nuoret inkoolaiset käyvät kokopäivätöissä. Työn ulkopuolella on aikaa hauskoille harrastuksille.  

Viikonloppuisin ja töiden jälkeen tavataan ystäviä. Iltaisin vietetään rauhallista saunailtaa jonkun luona tai nautitaan illallisesta jossakin paikallisessa ravintolassa. Täällä solmitaan vahvoja ystävyyssuhteita ja pidetään aina hauskaa yhdessä.   

Inkoossa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan hyvää ja monipuolista ruokaa. Ulkona syöminen on suosittua, koska silloin voi nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Se on mainio tapa aloittaa tai päättää viikonlopun vietto.    

Golden hour Snack Bar Willen terassilla.

Nuoren Inkoolaisen elämä on sekoitus mukavaa hauskanpitoa ja työtä. Täällä tietää aina mitä tehdä ja voi nauttia mukavasta seurasta samalla kun rakentaa tulevaisuuttaan. Inkoo on todella paikka, jossa saa olla oma itsensä, iloita ja hankkia uusia nauruntäyteisiä kokemuksia ystäviensä kanssa.