Siirry sisältöön

Kunnallinen eläinlääkäripäivystys Siuntion Eläinlääkärit Oy:lle 16.1.2017 alkaen

hund

Eteläkärjen ympäristöterveys, joka vastaa kunnallisesta eläinlääkintähuollosta Hangon, Inkoon ja Raaseporin alueella, on tehnyt sopimuksen eläinlääkintäpäivystyksestä Siuntion eläinlääkärit Oy:n/Sjundeå veterinärer Ab:n kanssa.

Toimeenpano johtaa seuraaviin muutoksiin kunnallisissa palveluissa.

Eteläkärjen ympäristöterveys tarjoaa itse vain kiireetöntä eläinlääkintää sekä terveydenhuoltoa tuotantoeläimille. Sijoituspaikka tälle eläinlääkärille on Inkoo. Puhelinnumero Västankvarnin vastaanotolle on 16.1.2017 alkaen: 040 480 3732, varmimmin eläinlääkärin tavoittaa hänen puhelinaikanaan päivittäin klo 8-9.

Tuotantoeläinten ympärivuorokautinen päivystys ja muiden eläinten virka-ajan ulkopuolisen päivystys järjestetään Siuntion Eläinlääkärit Oy:n toimesta Tenholan vastaanotolta käsin. Mikäli asiakas niin haluaa, voidaan hoitoa hakea erillisesti sovittuna myös Siuntion eläinlääkärit Oy:n Siuntion vastaanotolta. Vanha tuttu päivystysnumero, 0600-18090 jatkaa päivystysnumerona.

Tietoja palveluista löytyy Eteläkärjen ympäristöterveyden kotisivuilta, www.symi.fi ja ensi viikosta Siuntion eläinlääkärit Oy:n kotisivuilta www.sjuvet.fi.

Lisätietoja:

Terveysvalvonnan johtaja, Katianna Kuula, 040 13 59 222

Toimitusjohtaja Siuntion eläinlääkärit Oy, Heidi Rosengren 050 592 58 98