Iloinen Inkoo
Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon nuorisotoimi hakee

VASTAAVAA NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Nuorisopalvelut Inkoossa järjestää mielekästä toimintaa lapsille ja nuorille. Nuorisotyössä kannustetaan nuoria elämän eri tilanteissa ja muutoksissa. Erilaiset palvelut kuten säännölliset ryhmätoiminnat, tapahtumat ja retket tukevat nuorten aikuistumista ja ehkäisevät syrjäytymistä.

Inkoon kunta etsii nyt nuorisotyöntekijää nuorisotyötiimin vakituiseksi jäseneksi ja tiimivastaavaksi. Vastaavan nuorisotyöntekijän tehtävänä on auttaa ja tukea nuoria elämän erilaisissa tilanteissa. Työ painottuu nuorisotalolla tehtävään työhön, mutta sisältää myös monipuolista yhteistyötä eri viranomaisten mm. koulujen sekä yhdistysten kanssa. Merkittävässä osassa työtä on myös nuorisopalveluiden kehittäminen, monikulttuurinen työ sekä yksilöllinen asiakastyö. Vastaava nuorisotyöntekijä työskentelee pääasiassa nuorten vapaa-ajalla ja tehtävään kuuluu säännöllinen iltatyö. Työntekijän asiakkaat ovat noin 12-18-vuotiaita.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä iloisessa Inkoossa, jossa pääsee vaikuttamaan nuorisopalveluiden tulevaisuuteen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksina on soveltuva korkeakoulututkinto (sosionomi, yhteisöpedagogi) tai toisen asteen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Toimi edellyttää suomen ja ruotsin kielen taitoa ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Odotamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä sekä arvostamme tietoa kotoutumisen edistämisestä. Työssä onnistumisessa vaaditaan hyviä sosiaalisia valmiuksia ja itsenäistä työotetta. Alueella työskentelyyn tarvitaan myös oma auto.

Palkkaus KVTES:n mukainen, jossa huomioidaan koulutustausta. Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen ote rikosrekisteristä.

Hakemus ja ansioluettelo Kuntarekryn kautta viimeistään 26.3.2017.

Lisätietoja antaa palvelukoordinaattori Saara Rapeli 050 4659920 saara.rapeli@inga.fi


Viimeksi muokattu: 7.3.2017