Asiakasinfo

Taitoa hoitaa Inkoon vesilaskutuksen

Taitoa hoitaa Inkoon vesihuoltolaitoksen vesilaskutuksen vuodesta 2014 alkaen, mikä tarkoittaa, että Taitoa tekee vesilaskut Inkoon Vesi-liikelaitoksen  antamien työmääräysten mukaan.

Miten järjestely vaikuttaa Inkoon vesihuoltolaitoksen asiakkaisiin? 

Vesimittarinluenta:
Mittarinlukukortit palautetaan ainoastaan postitse, jolloin ne ohjautuvat suoraan Taitoalle.
Lukeman voi myös ilmoittaa kunnan kotisivun kautta Kulutus-Webissä.

Hyvityslaskut verkkopankissa (miinusmerkkinen lasku)

Hyvityslaskun tiedot näytetään verkkopankissa ja maksamisen verkkopalvelussa vastaanottajalle tiedoksi. Hyvityslaskun lähettäminen ei muodosta hyvitystapahtumaa vastaanottajan tilille, vaan laskun lähettäjän tulee tarvittaessa erikseen sopia hyvityksestä vastaanottajan kanssa.

Jos verkkopankkiin ilmestyy miinusmerkkinen vesilasku, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä vesilaskutuksen yhteyshenkilöön puh. +358 9 2951 5331 ja ilmoittaa tilinumeronsa, jotta hyvitys voidaan maksaa asiakkaan tilille.

Musta väri vedessä

Vedessä mahdollisesti oleva musta värjäytymä johtuu vesijohtoon kerääntyneestä mangaanista, joka virtaaman vaihtelusta johtuen saattaa irrota kiinteistön vesijohdosta.  Mikäli vesi on värjääntynyttä, kannattaa sitä juoksuttaa kunnes vesi on taas kirkasta. Värjäytymä ei ole terveydelle vaarallista.Viimeksi muokattu: 20.2.2018