Sosiaalipäivystys

Virka-ajan ulkopuolinen sosiaalipäivystys palvelee arkisin klo 15.00 –08.00 välillä ja viikonloppuisin sekä juhlapyhinä ympäri vuorokauden.

Asiakasyhteydenotot sosiaalipäivystykseen tehdään hätäkeskuksen kautta p. 112.

Virka-ajan ulkopuolella sosiaalipäivystys toimii akuuteissa tilanteissa vastuualueena sosiaalihuollon tehtävät. Sosiaalipäivystykseen voi ottaa yhteyttä muun muassa välitöntä puuttumista vaativissa lastensuojelu- ja lähi- tai perheväkivaltatilanteissa.

Sosiaalipäivystys on järjestetty seudullisesti Inkoon kunnan, Hangon kaupungin, perusturvakuntayhtymä Karviaisen, Lohjan kaupungin, Raaseporin kaupungin sekä Siuntion kunnan kesken. Sosiaalipäivystyksen organisoinnista ja hallinnoista vastaa perusturvakuntayhtymä Karviainen.

Sosiaalipäivystys vastaa kiireellisten sosiaalipäivystyspalvelujen järjestämisestä ensisijaisesti virka-ajan ulkopuolella sopimuskuntien Hangon, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Raaseporin ja Siuntion sekä Vihdin kunnan asukkaille ja kyseisten kuntien alueella oleskeleville henkilöille.

Sosiaalipäivystyksessä toimii kolme vakinaista sosiaalityöntekijää. Sosiaalipäivystäjien työpisteet sijaitsevat alueen poliisiasemalla (Lohja, Raasepori ja Vihti). Sosiaalipäivystys toteutetaan sekä aktiivityönä että vapaamuotoisena varallaolona.


Viimeksi muokattu: 16.6.2017