Busstation

Liikenne

Inkooseen, Inkoosta ja Inkoossa voi matkustaa linja-autolla ja myös edullisella kutsutaksilla, joka noutaa sinut kotiovelta. 

Linja-autot

Suurin osa kaikista linja-autovuoroista löytyy Matkahuollon kotisivulta (www.matkahuolto.fi). Huomaa, että vuorojen lukumäärä kasvaa koulujen lukuvuoden alkaessa.

Y-junan liikennöinnin lakattua Inkoo sai tilalle korvaavia linja-autovuoroja, jotka löytyvät VR:n kotisivulta (www.vr.fi). Näillä linja-autovuoroilla pääsee helposti Karjaan tai Kirkkonummen rautatieasemalle ja voi jatkaa matkaa junalla Helsingin tai Turun suuntaan. 

Piloottihanke 2017-2018: Iltabussi Helsingistä

Kesäkuun 2017 alusta alkaen Helsingistä pääsee Inkooseen päivittäisellä iltavuorolla. Bussi lähtee Kampin matkakeskuksesta klo 21.35. Kirkkonummella on vaihto, ja bussi saapuu Inkoon keskustaan n. klo 23. Iltabussi on pilottihanke ja Inkoon kunta maksaa vuorosta vuoden ajan. Vuoron käyttö ja sen mahdollinen jatko arvioidaan testivuoden jälkeen. Lue lisää tästä.

Taksi

Taksin voi tilata numerosta 0100 7300. Palvelun hinta 1,25 €/puh.+0,25 €/10s+pvm.

Kutsutaksi

Inkoon sisäisiin matkoihin voi käyttää myös kunnan kutsutaksia. Taksimatka maksaa 3 euroa, ja taksi voi tarvittaessa noutaa sinut ulko-ovelta. Kutsutaksin aikataulu ja tilausohje tässä.


Joukkoliikenne

Viimeksi muokattu: 20.11.2017