Näin juhlimme Suomi 100 vuotta Inkoossa  

Takana on tapahtumarikas vuosi.

Olemme saanee nauttia suurjuhlista kuten Inkoonpäivästä ja koulujen yhteislaulujuhlasta 100 vuotta-sata laulua, mutta myös intiimeistä juhlista, kuten kirjaston runoillasta, jonka kunniavieraaksi saimme runoilija ja presidenttipuoliso Jenni Haukion. 

Yhteistyössä Raaseporin kanssa järjestetystä itsenäisyyspäivän Yhdessä-juhlasta puhumattakaan.

Ohessa katsaus kuluneeseen vuoteen. Kiitos, että osallistuit tälle matkalle.

Me onnistuimme.

Teimme sen yhdessä.

Näin juhlimme Suomi 100 vuotta Inkoossa

yhdessä


100 paikkaa Inkoossa


Inkoon kunta nostaa juhlavuoden aikana esille lähiseudun kiinnostavia paikkoja. Saat lisää tietoa napsauttamalla itsesi 100 paikkaa Inkoossa –sivulle.


smabatshamnen

Juhlimme yhdessä Suomen suurta juhlaa vuonna 2017


6. joulukuuta 1917.

 

Sinä päivänä Suomesta tuli vihdoin, vuosien taistelun jälkeen, itsenäinen valtio.

 

Valtio syntyi Suomen kansan omasta aloitteesta. Vaikeista ajoista huolimatta suomalaiset ovat rakentaneet omaa maataan pian sadan vuoden ajan ja tehneet yhteisiä päätöksiä. Nyt suomalaiset vievät sisulla ja sydämellä maan seuraavalle vuosisadalle.

 

Suomen 100-vuotisjuhla vuonna 2017 on ajamme merkittävin juhlavuosi. Se antaa mahdollisuuden ymmärtää mennyttä, kokea vuoden yhdessä ja päättää suunnan Suomen tulevalle kehitykselle.

 

Teema on monin tavoin ajankohtainen ”yhdessä”. Sen voi liittää toistuviin tapahtumiin, kuten Inkoo-päivään, mutta teemaksi voi keksiä myös jotain ihan omaa. Jotkut haluavat ehkä järjestää suurenmoisen ilotulituksen, toiset taas jääveistoskilpailun, joku saattaa haluta saunoa sadan eri suomalaisen kanssa. Vain mielikuvitus on rajana.

 

Yhdistäkäämme voimamme ja tehkäämme Suomen suuresta juhlavuodesta kaunis ja ikimuistoinen.


Viimeksi muokattu: 15.1.2018