Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme ”Iloinen Inkoo” toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunta hakee

TEKNISTÄ JOHTAJAA

vakinaiseen virkaan 1.2.2018 alkaen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastava viran jonka keskeiset tehtävät ovat:

  • johtaa ja kehittää kuntamme teknistä osastoa

  • toimia teknisen lautakunnan esittelijänä sekä valmistelijana

  • vastata korjaus- ja investointirakentamisen projektijohdosta

  • vastata teknisten palveluiden taloudesta

  • toimia kunnan johtoryhmän jäsenenä

  • vastata kunnan vesihuoltolaitoksesta

Teknisen johtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on joko teknillisen alan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta teknisen alan johtamisesta. Viran menestyksekäs hoito edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon luemme ansioksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV suosituksineen on jätettävä viimeistään 22.1.2018 klo 15.00 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Lisätietoja virasta antaa kunnanjohtaja Jarl Boström, +358 50 044 9334, etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea. 


Viimeksi muokattu: 2.1.2018