Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme, joka tekee töitä jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunta hakee

LASTENKIRJASTONHOITAJAN

sijaista ajalle 1.5.2017-31.10.2018 jatkomahdollisuuksilla.

Me haemme aloite- ja yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on taitoa kehittää lasten monilukutaitoa sekä kykyä aktiivisesti hoitaa lasten- ja nuorten kirjastotyötä. Arvostamme erityisesti esiintymistaitoa ja kokemusta erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä ja että hakija on innostunut hyvällä asenteella työskentelemään lasten ja nuorten kanssa. Työhön sisältyy myös muuta asiakaspalvelua kunnan ja kirjaston yhteisessä infopisteessä sekä kirjastokokoelman hoitoa ja hankintaa.

Edellytämme, että hakijalla on hyvä suomen- ja ruotsinkielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito on eduksi. Työssä tarvitaan omaa autoa, koska työtä tehdään myös esim. sivukirjastossa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on työtehtävään soveltuva tutkinto ja aikaisempi kokemus lasten parissa työskentelystä.

Koeaika on neljä kuukautta. Sijaisuuteen valitun on esitettävä rikosrekisteriote (504/2002) ja toimitettava työterveyshuollon antama terveystodistus.

Hakemus ja CV viimeistään 21.3.2017 Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa vt. kirjastonjohtaja Raija Selén, puh. 050 3732 167, sähköposti raija.selen@inga.fi.


Viimeksi muokattu: 7.3.2017