Inkoon keskusta


Iloinen inkoo (logo)


Haluatko johtaa kasvavaa, dynaamista ja hyvinvoivaa rannikkokuntaa vain 30 minuutin päässä pääkaupunkiseudulta? Inkoossa toteutetaan lähivuosina useita suuria hankkeita ja taloudelliset edellytyksemme ovat hyvät. 

Nyt haemme

KUNNANJOHTAJAA

jolla on visioita ja sydäntä. Yhdessä osaavan ja motivoituneen henkilöstömme kanssa työskentelet Iloinen Inkoo -sloganimme toteuttamiseksi.   

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kunnallishallinnon kokemusta, hyvää kommunikaatio- ja vuorovaikutuskykyä sekä kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä. Tulevassa työssä elinvoimaisen kuntamme hyväksi tarvitaan lisäksi innovatiivisuutta, aloitekykyä ja elinkeinoelämän tuntemusta.  

Edellytämme myös hyvää yhteistyökykyä, hyviä kontakteja ja kykyä rakentaa verkostoja. Kunnanjohtajana sinun tulee myös kyetä ajattelemaan suurin linjoin ja keskittymään olennaiseen. Kunnanjohtajan viran menestyksekäs hoito edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon luemme ansioksi.

Virka täytetään 1.7.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään toistaiseksi. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan. Haastatteluun kutsuttavan on oltava valmis soveltuvuustestiin ja esitettävä kaikki asiakirjat alkuperäisinä. 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV suosituksineen sekä palkkatoiveineen on jätettävä viimeistään 22.1.2018 klo 15.00 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Lisätietoja antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickström, 044 5553 885 tai kunnanvaltuuston puheenjohtaja Robert Lemström, 044 0302 044, etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea. Instagram visitinga
Instagram kuva
Ice swimming is a crazy, but also really invigorating, pastime that you can enjoy during Finnish winters. Ingå offers a nice spot for ice swimming at the end of the pier in our harbour. The view...
Instagram visitinga
Instagram kuva
#gladiingå #iloineninkoo #visitinga #visitinkoo #jobb #jobben #työ #kommundirektör #kunnanjohtaja
Instagram visitinga
Instagram kuva
Merry Christmas! #visitinga #visitinkoo #christmas
Instagram visitinga
Instagram kuva
Welcome to Ingå, the hidden pearl of the south coast of Finland. #visitinga #vistinkoo #visitsouthcoastfinland #sea #air #nature #visitfinland #happyiningå #retkipaikka


Viimeksi muokattu: 27.12.2017