Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

 

Inkoon kunnan päiväkoteihin haetaan innostunut ja motivoitunut

KIERTÄVÄ ERITYISLASTENTARHANOPETTAJA

toimi 50 %, työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kiertävänä erityislastentarhanopettajana (kelto) vastaa varhaiskasvatuksen erityisosaamisesta. Kelto auttaa varhaiskasvatuksen henkilöstöä löytämään erityisen tuen tarpeessa olevat lapset mahdollisimman varhain. Kelto konsultoi sekä varhaiskasvatuksen henkilöstöä että lasten huoltajia ja koordinoi erityistä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Kelto vastaa myös kunnan suomi toisena kielenä -toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässä edellytetään erityispedagogista osaamista sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää toimintaa yhteistyössä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4kk. Työaika on 19 h 23 min/viikko (50%).

Kelpoisuusvaatimus: Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 2005/272. Työhön palkattavan on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Kirjallinen hakemus opinto- ja työtodistuksineen viimeistään 11.9.2017 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Organisaation kuvaus

Inkoo on noin 6000 asukkaan kunta Länsi-Uudellamaalla. Kesällä kunnan asukasluku kasvaa huomattavasti sillä kunta on suosittu kesänviettopaikka. Kuntaa johtaa kunnanjohtaja Jarl Boström ja työntekijöitä kunnalla on noin 280 jotka huolehtivat kunnan kaksikielisestä palvelusta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa päivähoidonohjaaja Charlotta Nyholm, (09) 295 15 312 tai sähköpostitse charlotta.nyholm(at)inga.fi


Viimeksi muokattu: 28.8.2017