Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Haettavana

ERITYISLUOKANOPETTAJAN VIRKA

Merituulen koulussa 1.8.2017 alkaen.

Inkoon kunnan Merituulen koulussa on n. 200 oppilasta luokilla 0-6. Erityisopetuksesta vastaavat yhdessä laaja-alainen erityisopettaja ja kaksi erityisluokanopettajaa.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Kelpoisuuden lisäksi arvostamme hakijan halua ja kykyä yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen. Tehtävään valittava erityisluokanopettaja on aktiivisesti mukana kehittämässä Merituulen koulun erityisopetusta ja joustavia opetusjärjestelyjä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on 4kk.

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen viimeistään 21.3.2017 Kuntarekryn kautta.  Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja antaa rehtori Satu Suonpää, puh.050 373 2171 tai satu.suonpaa@inga.fi.


Viimeksi muokattu: 11.4.2017