Ajankohtaista

The Art of Cakes Inkoon vuoden yritys

20171109_122302
Palkinto luovutettiin vuoden yrittäjän, Sonja Crockfordin asiakasvastaanotolla Inkoossa. Kuva: Ulla Gunnarsson
Hän on ollut Suomen kokkimaajoukkueen jäsen ja hänen kakkunsa ovat voittaneet kansainvälisiä palkintoja. Inkoon vuoden yrittäjä 2017 on The Art of Cakes -yrityksen kondiittori Sonja Crockford.

Yllättynyt Sonja Crockford vastaanotti Inkoon kirkonkylän vastaanotollaan 9. marraskuuta Inkoon Yrittäjien vuosittain jakaman palkinnon; patsaan, diplomin ja kukkakimpun.  

– Sonja Crockford on korkean tason ammattilainen. Hän on arvostettu ympäri Eurooppaa ja menestynyt hienosti kilpailuissa. Lisäksi hän on erittäin aktiivinen sosiaalisissa medioissa ja alan messuilla, sanoo yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Ulla Gunnarsson.

Crockford on syntynyt Englannissa ja kasvanut USA:ssa. Hän alkoi koristella leivonnaisia 13-vuotiaana koulunsa iltapäiväkerhossa. Tuolloin hän voitti myös ensimmäisen kilpailunsa Aku Ankka -aiheisella kakullaan.

”Tärkeä palkinto” 

Crockford koristeli kakkuja kauan intohimoisena harrastelijana, mutta vuonna 2011 hänen luomustensa kysyntä kasvoi niin suureksi, että hän perusti Inkooseen The Art of Cakes -nimisen yrityksen. Hän sai lentävän alun ja pian hänen kakkunsa olivat esillä kaikkialla elämäntapalehdistä aamutelevisioon.  

Useasti palkittu Sonja Crockford arvostaa paikallista valintaa Inkoon vuoden yrittäjäksi 2017.

-Tämä on minulle iso asia. Tämä poikkeaa palkinnoista, joita olen saanut leivottuani hienon kakun. Tässä on kyse koko yrittäjyydestäni ja palkinto on siksi tavallaan vieläkin tärkeämpi. Minä arvostan ja minua arvostetaan.

The Art of Cakes -yrittäjä kiittää kaikkia, jotka ovat myötävaikuttaneet hänen palkitsemiseensa ja lähettää terveiset erikoistarjouksesta vain inkoolaisille:

-Inkoolainen, joka tilaa minulta kakun, saa kotiinkuljetuksen kaupanpäällisiksi.

Sonja Crockfordin haastattelu helmikuulta 2017: http://www.inga.fi/sv/service/foretagande/darfor_valde_vi_inga/the_art_of_cakes

Kotisivu: www.theartofcakes.fi


Palaa otsikoihinViimeksi muokattu: 9.11.2017