Ajankohtaista

Inkoo hakee kunnanjohtajaa, jolla on visioita ja sydäntä

Inkoon keskusta
Inkoon kunta käynnistää uuden kunnanjohtajan rekrytoinnin. Kunnanhallitus päätti julistaa viran haettavaksi kokouksessaan 18. joulukuuta 2017.

Inkoon pitkäaikainen kunnanjohtaja Jarl Boström jää eläkkeelle kesällä lähes 30 vuoden palveluksen jälkeen. Lähivuosina on tulossa useita suuria hankkeita ja taloudelliset edellytykset ovat hyvät. 

– Haemme nyt kunnanjohtajaa, jolla on visioita ja sydäntä. Innovatiivisuutta sekä kokemusta johtamisesta ja elinkeinoasioista tarvitaan myös työssä elinvoimaisen kuntamme hyväksi, sanoo kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickström.

Hakuilmoitus julkaistaan 27. joulukuuta klo 9 osoitteessa www.kuntarekry.fi. Viran hakuaika päättyy 22. tammikuuta klo 15.

Hyvinvoiva kunta

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Kunnanjohtajan viran menestyksekäs hoito edellyttää lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon luemme ansioksi.

Virka täytetään 1.7.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Inkoo on hyvinvoiva ja tasaisesti kasvava vajaan 6 000 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston.    

Taloudellinen tilanne on ollut viime vuosina haastava, mutta yhtenä harvoista kunnista Inkoon tulos on pysynyt vuodesta toiseen positiivisena. Tätä selittävät mm. yritysystävällinen ilmapiiri, lyhyt matka Helsinkiin ja luonnonläheisyys.  

Lisätietoja:
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickström, 044 5553 885
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Robert Lemström, 044 0302 044
etunimi.sukunimi(at)inkoo.fi

Iloinen inkoo (logo)Palaa otsikoihinViimeksi muokattu: 19.12.2017